JCI København

Bæredygtig innovation med serieiværksætter og Skypeinvestor Morten Lund


Dato og tid

Torsdag d. 22. november 2018 kl. 17:30 til 22:30

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 21. november 2018 kl. 23:05

Sted

Rainmaking Pier 47
Langelinie Allé 47
2100 København Ø
Denmark

Arrangør

JCI København
JCI København
+45 24977386
lp@jcik.dk


Åbent arrangement:
Tilmelding for gæster og samarbejdspartnere - vi glæder os til at møde jer

!! Hvis du er medlem af JCI, så skal du tilmelde dig herovre i stedet !!

Vil du have inspiration til hvordan man får skabt en succesfuld virksomhed?


 
Skype-stifter og manden bag TradeShift; Morten Lund, fortæller historien om en af Danmarks mest aktive iværksættere.

Den 22. november 2018 byder JCI København velkommen til en super spændende aften. Mødet afholdes hos Rainmaking at Pier47, Langelinie, og du kan høre blandt andet Thomas Terney og aftenens hovedtaler Morten Lund.
 
Morten Lund vil tale om motivation, personlige succeser og fiaskoer, fremtidige trends og investeringsmuligheder, hvordan man spotter selvsamme og hans erfaringer med det danske iværksættermiljø.
 
Om Morten Lund
Morten Lund er en dansk forretningsmand, særligt kendt for sine internet- og medieaktiviteter. Morten Lund har blandt andet investeret i over 100 teknologi startups i løbet af de sidste 15 år, herunder blandt andet Skype, Tradeshift og AirHelp, og han har derudover oplevet en personlig konkurs i forbindelse med den mislykkede gratis avis, Nyhedsavisen.

Om Thomas Terney 
Thomas Terney er har netop udgivet bogen "Kampen om Fremtiden. Forstå hvordan kunstig intelligens påvirker mennesker, magt og markeder” på Gyldendal Business. Om bogen skrev Berlingske i sin anmeldelse "Terney ved kort sagt, hvad han taler om. Og det gør bogen til ret nødvendig læsning for enhver, der interesserer sig for enten mulighederne i eller truslerne fra den nye teknologi”. Thomas Terney har en ph.d. i kunstig intelligens, men han har altid bevæget sig i krydsfeltet mellem teknologi, forretning og organisation. En af hans særlige styrke ligger dog i hans evne til at formidle komplekst stof på en måde, så alle kan følge med.

 
Om Rainmaking at Pier47
Det innovative co-working space på Langelinie, der går under navnet Rainmaking at Pier47, er etableret i et samarbejde mellem iværksætterorganisationen Rainmaking og ATP Ejendomme og giver virksomheder adgang til workshops, undervisning og samarbejde på tværs. Fællesskabet rummer både iværksættere og medarbejdere fra større danske og internationale virksomheder - blandt andet Happy Helper, Mærsk og IBM.
 
Aftenens program
 
Kl. 17.30 – Ankomst og spisning
Kl. 18.00 - Velkomst JCI
Kl. 18.10 – Thomas Terney
Kl. 18.45 – Pause
Kl. 19.00 – Morten Lund
Kl. 20.30 – Drinks, snacks og networking
Kl. 22.30 – Aftenens program slutter

Derfor deltager jeg:

"Et godt personligt netværk betyder alt som selvstændig. Når det kan kombineres med interessante foredrag, så bliver værdien på ingen tid 10-doblet."
- Nicolai Lønne, ejer af Online marketing-bureauet Bottomline

"Foredraget med Morten Lund har potentiale til at give mig nogle af årets bedste læringer. Manden har startet et utal af virksomheder, prøvet at gå ned med sine virksomheder og rejst sig igen. Den succes vil jeg gerne høre mere om!"
- Andreas Randløv, medejer af Google Ads bureauet AdNudging.com 

"Det er altid spændende med nye netværksarrangementer, hvor jeg kan møde nye mennesker og udvide mine horisonter. Mit netværk har gennem årene været den vigtigste årsag til, at min virksomhed er vækstet, så jeg bruger alle muligheder til at deltage i værdiskabende networking"
- Niels fra Online Lån

"Jeg glæder mig til at høre om Morten Lunds erfaringer og hans inputs på bæredygtig innovation. Det er et område jeg kan se, at vi kan bruge på arbejdet."
- Nicklas Olsen fra Findenbolig.dk

"Det giver altid en enorm positiv energi at komme ud og netværke. Stemningen til arrangementer fra JCI er altid høj og god, så jeg ved at jeg ikke kommer til at gå forgæves til dette foredrag."
- Frederik Nielsen, fra den førende HDMI kabler webshop AVxperten.

"Et foredrag med Morten Lund er en unik mulighed. Jeg hørte ham for flere år siden og bruger stadig nogle af hans gode råd fra dengang. 
Jeg glæder mig meget til hans oplæg om Bæredygtig Innovation og til at høre om de erfaringer han har gjort sig siden jeg hørte ham sidst."
- Anton Hoelstad, freelance Google Online Marketing konsulent.

"Jeg glæder mig til at møde erhvervsnetværket JCI og se de muligheder som det giver - og naturligvis også til at suge viden ud af Morten Lund.
- Christian Sodemann, fra Evermart.

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

JCI København
JCI København
+45 24977386
lp@jcik.dk